Maartensdijklaan 623, 2541VC, Den Haag
+ 31 (0) 70 22 11 797
info@steedsvoldoende.nl

Groepsdynamica

Gedragsverandering

Waar het hierom gaat is “ongewenst gedrag veranderen in gewenst gedrag”. Hoe krijgen we de groepen zo ver dat ze hun verantwoordelijkheden pakken? Dat ze nadenken over wat ze doen en dat zij weer de veerkracht gaan tonen die van hen verwacht wordt?

De vraag naar gedragsmaatregelen is groot en dit is begrijpelijk. Elk gedrag en elke doelgroep is anders. In de aanpak van het probleem is het zinvol niet over één nacht ijs te gaan. Het vergt tijd en moeite, maar een gedegen gedragsanalyse levert goede aanknopingspunten voor maatregelen om gedrag te beïnvloeden.

Dit plan biedt in grote lijnen hoe wij tewerk gaan. Deze aanpak vormt uiteindelijk behapbare methode om, effectieve oplossingen te vinden en deze daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. 

Meer weten?

Heeft u meer informatie nodig over groepsdynamica? Klik dan hier. U wordt dan automatisch doorverwezen naar onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een offerte aanvragen? Klik dan hier. Zo komt u op de pagina voor het aanvragen van een offerte. Daar wordt duidelijk gemaakt wat u moet doen.

Zodra wij de door u gewenste aanvraag binnen hebben gekregen nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Daarna worden de vervolgstappen met u doorgenomen.